fbpx

Veľký operátor rozdáva dáta a TV stanice zadarmo – zistite, ako to využiť

Zdroj: Reprofoto/4ka.sk

Telekomunikačná spoločnosť 4ka oslavuje svoje deviate narodeniny a rozhodla sa to osláviť špeciálnymi odmenami pre všetkých svojich klientov. Každý, kto využíva ich mobilné služby, má nárok na bezplatný dátový balík GIGA, ktorý bude dostupný na celý mesiac. Zákazníci televíznych služieb 4KA TV sa môžu tešiť na neobmedzený prístup k viac než 120 televíznym kanálom počas tohto víkendu bez akýchkoľvek ďalších nákladov. Píše o tom Techbyte.

Pre používateľov mobilných služieb 4ky je pripravená špeciálna ponuka – dátový balík GIGA, ktorý je možné aktivovať úplne zadarmo a využívať celý nasledujúci mesiac. Aktivácia tohto balíka je jednoduchá a prebieha prostredníctvom mobilnej aplikácie 4ka alebo cez zákaznícku zónu.

Od piatku 4. októbra až do pondelka 7. októbra 2024 budú mať klienti, ktorí využívajú 4KA TV, bezplatný prístup k celej programovej ponuke. To znamená, že si môžu pozrieť viac než 120 televíznych staníc na rôznych zariadeniach vrátane Smart TV, počítača, tabletu či mobilu.

Chceme sa poďakovať našim zákazníkom za ich vernosť a podporu počas uplynulých rokov,“ uviedol Ján Mrva, riaditeľ predaja pre rezidenčných klientov spoločnosti 4ka. „Veríme, že darčeky v podobe bezplatných dát a plného prístupu k televíznym kanálom ich potešia a spríjemnia im využívanie našich služieb.

Aktivovať si bezplatnú televíznu ponuku alebo dátový balík je veľmi jednoduché a zvládnu to všetci zákazníci prostredníctvom aplikácie alebo cez zákaznícku zónu. 4ka sa snaží, aby bola táto špeciálna ponuka dostupná pre čo najväčší počet používateľov a aby celý proces prebiehal čo najrýchlejšie a bez problémov.

Oslavy 9. výročia sú pre 4ku dôležitou príležitosťou, ako oceniť svojich zákazníkov a preukázať im vďaku za ich dlhoročnú podporu. Tieto jedinečné ponuky sú dôkazom, že operátor sa naďalej zameriava na poskytovanie špičkových služieb a výhod pre svojich klientov.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie