fbpx

VIDEO: Sexuálny ŠKANDÁL v parlamente zachytila KAMERA. Poslanec si priviedol PROSTITÚTKU

Denis Parfyonov. Zdroj: X/ Vostok

Poslanec sa dostal do centra pikantného škandálu, keď do svojej kancelárie v parlamente priviedol prostitútku. Nečakanú situáciu navyše zaznamenali bezpečnostné kamery, čo vyvolalo mediálny rozruch.

Na sociálnej sieti Telegram sa objavilo video z ruskej Štátnej dumy, ktoré zachytáva poslaneckú kanceláriu Denisa Parfjonova z Komunistickej strany. Zábery, ktoré sa rýchlo rozšírili po internete, ukazujú, ako si do kancelárie priviedol prostitútku. Informuje Dnes24.sk.

Na stole má vlajočku s kosákom a kladivom, a 36-ročný poslanec, ktorý je ženatý a má dve deti, sa na videu veselými rozhovormi zabáva s blondínou.

Dvojica sa nielenže usadila na gauč, ale aj začala sa objímať a smiať. Po prestrihu sa video posúva ďalej, kde Parfjonov stojí pri stole, rozopína si nohavice a žena ho má následne orálne uspokojiť. Ruské médiá neskôr uviedli, že ide o prostitútku.

Vedenie strany sa k situácii postavilo rôzne

Občianske združenie Veteráni Ruska vyzvalo poslanca, aby sa za svoj škandál odčinil a išiel bojovať na Ukrajinu. Informuje URA News.

Hovorca Komunistickej strany Ruskej federácie najprv obhajoval Parfjonova, tvrdil, že ide o podvrh a že video bolo vytvorené pomocou umelej inteligencie, pričom na záznamoch nie je vidieť jeho tvár.

Po silnej vlne kritiky nielenže zmiernil svoje vyjadrenie, ale stále tvrdil, že na svete sú „milióny kancelárií“ a „blondín je na svete viac než dosť.“

Naopak, poslanec z najsilnejšej strany Jednotné Rusko, Vitalij Milonov, sa vyjadril, že Parfjonov by mal odstúpiť, a dodal:

„Kanceláriu musíme vyčistiť bielidlom a pokropiť ju svätenou vodou, aby sme vyhnali démonov.“

Podľa URA.news škandál zasiahol Štátnu dumu, pričom poslanci sa začali hromadne zaoberať hľadaním skrytých kamier vo svojich kanceláriách. Parfjonov sa k videu odmietol vyjadriť.

Blokovanie profilu

Podľa kanála Shot telegram sa dievča volá Diana. Má 25 rokov, žije v Moskve a pracuje individuálne.

Po distribúcii videa bol profil mladej Rusky údajne zapletenej do incidentu dočasne zablokovaný na intímnych službách.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie