fbpx

AKTUÁLNE: Počas prechádzky našli časti ľudského tela. Ide o nezvestného manžela a otca?

Aktuálna správa. Zdroj: istream.sk

Ľuďom na prechádzke sa naskytol strašný pohľad. V lese blízko obce Môlča (okres Banská Bystrica) objavili ľudské pozostatky. Podľa počiatočných informácií polície sa malo jednať o muža.

Telesné pozostatky objavili nad obcou Môlča v hustej vegetácii, ďaleko od cesty. O tejto udalosti informujú regiony.sk.

„Môžem potvrdiť, že v katastri obce Môlča boli v lesnom poraste nájdené telesné pozostatky muža, ktorého totožnosť zatiaľ nie je známa,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici, Petra Kováčiková.

V blízkosti tela sa našla aj ľudská lebka.

„Bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia,“ doplnila hovorkyňa, pričom uviedla, že polícia nariadila pitvu. V poraste sa taktiež objavil batoh a kusy oblečenia.

Ide o mesiace nezvestného muža?

Podľa informácií televízie by mohlo ísť o 46-ročného muža, po ktorom pátrajú od apríla tohto roku. Oblečenie sa totiž zhoduje s tým, ktoré mal na sebe v čase zmiznutia.

Muž mal naposledy vystúpiť z autobusu na jednom z banskobystrických sídlisk. Odvtedy jeho manželka a syn nemali žiadne informácie o jeho osude. Polícia spolu s hasičmi v apríli prehľadala okolie, odkiaľ naposledy zachytili signál z jeho mobilného telefónu, a tento signál sa približne zhoduje s lokalitou, kde boli nájdené jeho pozostatky.

Ďalšie okolnosti, za akých muž zomrel, a čo sa presne stalo, sú predmetom policajného vyšetrovania.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie