fbpx

Influencerka Hanychová podala žalobu na expartnera Soukupa. Pri ich stretnutiach bude prítomný aj sprievod

Hanychová podala žalobu na expartnera. Ilustračná foto/Zdroj: tn.nova.cz

Bitka medzi Jaromírom Soukupom a Miroslavom Dopitom má dohru. Agáta Hanychová sa rozhodla na bývalého partnera a otca jej mladšej dcéry podať žalobu.

Všetky ich stretnutia budú odteraz pod kontrolou asistovaného sprievodu, ktorý nariadil súd. Soukup však tvrdí, že o žalobe nemá žiadne informácie.

Minulý týždeň v pondelok (23. septembra) si expartneri odovzdali dcérku Rozárku, ktorá je v striedavej starostlivosti. Nevinná udalosť však skončila bitkou medzi Hanychovej expartnerom Jaromírom Soukupom a terajším manželom Miroslavom Dopitom. Po tejto roztržke sa influencerka bála o svoju najmladšiu dcéru, a preto sa rozhodla, že ju znovu neodovzdá.

Táto situácia sa udiala v stredu, a to aj napriek tomu, že podnikateľ pred jej dom zavolal policajtov.

Pri dnešnom stretnutí (4. októbra) expartnerov bol už prítomný i asistovaný sprievod: „To nie je sociálka, ja sa o mojich deťoch vôbec s novinármi baviť nechcem, ale je to asistovaný styk, ktorý nariadil súd,  pretože ja som podala žalobu,“ uviedla Hanychová pre portál tn.nova.cz.

Podnikateľ Soukup však tvrdí, že zatiaľ nemá informácie o žiadnej žalobe. „To ja vôbec neviem. Ak podala žalobu, tak nás súd obošle. Mňa to nezaujíma, týka sa to Rozárky, ja to vôbec nebudem komentovať. Čokoľvek, čo sa týka Rozárky, ja to vôbec komentovať nebudem, je mi ľúto.“

 

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie