fbpx

Policajti zachránili seniorke život. Žena volala o pomoc, našli ju ležať na zemi

Ilustračná fotografia. Zdroj: FOTO TASR/Diana Semanová, FOTO TASR/Dano Veselský

Policajti zo Skalice si môžu pripísať ďalšiu úspešnú akciu. Zachránili totiž dôchodkyňu, ktorá nešťastne spadla a už sa nedokázala postaviť. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

Ako priblížili policajti, obrátil sa na nich zúfalý muž, ktorý sa nevedel niekoľko hodín dovolať svojej matke. Hliadka po príchode pred rodinný dom v obci Popudinské Močidľany (okres Skalica) počula volanie o pomoc.

Po páde ju našli ležať na zemi

Z dôvodu obavy o život a zdravie ženy jeden člen policajnej hliadky po tom, ako počul jej volanie o pomoc, preskočil plot a vošiel do domu. „Tam našiel seniorku ležať na zemi, pričom vedľa nej ju strážil jej psík. Policajt pani začal poskytovať predlekársku prvú pomoc a uložil ju do stabilizovanej polohy,“ priblížili policajti.

Žena im povedala, že spadla a nedokázala sa postaviť ani si privolať pomoc. „Po príchode záchranárov ju spoločne preložili na nosidlá. Potom uzamkli dom a kľúče žene odovzdali,“ dodala polícia.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie