fbpx

VIDEO: Lúpežník s nožom okradol deti! Poznáte osoby na VIDEU? Polícii to môže výrazne pomôcť

Lúpežník s nožom v ruke okradol deti. Zdroj: Reprofoto FB/Polícia SR-Bratislavský kraj

Bratislavskí krajskí policajti žiadajú o pomoc pri vyšetrovaní trestného činu lúpeže, ktorý bol spáchaný na chránenej osobe. Na sociálnej sieti zverejnili aj video osôb, ktoré by mohli poskytnúť užitočné informácie na objasnenie prípadu.

Príslušný útvar Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave sa obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc v súvislosti s vyšetrovaním trestného činu lúpeže spáchaného na chránenej osobe.

K lúpeži došlo 17. júla okolo 20:05 hod. pri Železničnej stanici Senec počas cesty vlakom do Bratislavy.

„Podľa doteraz zistených informácií neznámy páchateľ otvoril dvere na kupé vlaku a pod hrozbou ublíženia na zdraví s nožom v ruke požadoval od mladistvých osôb finančnú hotovosť a mobilné telefóny. Tí, obávajúc sa o svoj život, mu vyhoveli,“ uviedla bratislavská krajská polícia.

Polícia preto vyzýva občanov, ktorí majú akékoľvek informácie o totožnosti mužov z videa, ich súčasnom pohybe alebo pobyte, aby to oznámili na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, alebo prostredníctvom súkromnej správy na sociálnej sieti.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie