fbpx

Bombový poplach ochromil dopravu na Myjave a okolí, autobusy prehľadávala polícia (aktualizované)

Ilustračné foto. Zdroj: FB/Polícia SR, busportal.sk

Policajti práve teraz odstavujú a prehľadávajú autobusy v okrese Myjava. Neznámy páchateľ tam totiž nahlásil bomby. Viaceré spoje kvôli tomu meškajú.

Informuje o tom portál tvnoviny„Práve sme dostali informáciu – nahrávku o nahlásených bombách v autobusoch na Myjave a okolí,“ potvrdila hovorkyňa SAD Trenčín Ivana Strelcová. Hovorkyňa zároveň upozornila, že spoje nechodia načas a majú výrazné meškania.

  • AKTUALIZOVANÉ – 16:50

Prvý odstavený autobus, ktorý podrobili kontrole, sa nachádzal na stanici v Senici. „O 13.00 h už boli postupne odstavované a kontrolované aj ostaté autobusy. V tom čase sa to týkalo viac ako 30 autobusov SAD Trenčín v celom regióne,“ ozrejmila hovorkyňa Strelcová s tým, že autobusová doprava na území Myjavy bola v tom čase takmer nefunkčná, dochádzalo k výrazným meškaniam a prakticky autobusy nejazdili.

Pred 15. hodinou sa prímestská doprava vrátila do normálneho režimu podľa platného cestovného poriadku. „Postupne k autobusom prichádzali hliadky polície a vykonávali obhliadku vnútorných priestorov i motorovej a batožinovej časti vozidiel,“ dodala.

Pre políciu bola bezpečnosť cestujúcich prioritou, čo vyzdvihla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Petra Klenková.

„Polícia pokračuje v prijatých bezpečnostných opatreniach v súvislosti s výhražnými správami adresovanými rôznym subjektom. V žiadnom prípade sa reálna hrozba nepotvrdila. V každom prípade výhražnej správy polícia vedie trestné konanie, bližšie informácie nie je možné poskytnúť,“ uzavrela.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie