fbpx

Päť detí žilo v dome plnom výkalov a hnijúceho jedla. Reakcia ľahostajného otca vás zaskočí

Floridská polícia zadržala 39-ročného otca po tom, čo jeho päť detí našli žiť v „žalostných podmienkach“. Dom bol údajne plný výkalov, moču a hnijúceho jedla. Foto: reprofoto, fox35orlando.com, Freepik

Deti museli dlhé roky žiť v nehumánnych podmienkach. Susedia už skôr zalarmovali políciu, ktorá až tentokrát začala konať. Otec taký problém s nečistotou domu nevidel.

39-ročného otca z Floridy zatkli po tom, čo jeho päť detí našli žiť v „žalostných podmienkach“. Dom bol údajne plný výkalov, moču a hnijúceho jedla.

Jeden z floridských poslancov si všimol odpadky a vyhodené jedlo cez okno domu v okamihu, keď žena, ktorá rozváža potraviny, zalarmovala políciu. Do auta sa jej totiž priplazil malý chlapec iba v plienke, ktorý sa následne vrátil do garáže domu, kde ostali otvorené dvere, píše Mirror.

Otec piatich detí Nicholas Carter trval na tom, že nechal garážové dvere otvorené len na chvíľu a jeho dvojročný syn bol vonku len pár minút. Poslancom priznal, že dom na Floride bol „trochu špinavý“.

Carter polícii povedal, že jeho päť detí – vo veku dva, štyri, osem, pätnásť a šestnásť rokov – žilo v biede spolu s ním, ich mamou a spolubývajúcou. V kuchyni bol vraj chaos, všade špinavý riad, šváby, muchy a zvyšky jedla.

V práčovni poslanci narazili na „niekoľko fľakov rozmazaných fekálií“, ktoré vyzerali staré niekoľko dní. Spálňa, kde spali mladšie deti, bola skládkou špinavého oblečenia, odpadkov a moču. Susedia tvrdia, že to nie je prvýkrát, čo videli malých pobehovať bez dozoru.

„Minulý rok [suseda] vzala batoľa, ktoré sa ocitlo na jej dvore, a odprevadila ho späť do toho nechutného domu. Batoľa bolo špinavé a malo na sebe len mokrú plienku. Zavolali sme naň políciu, ale myslím, že odvtedy nikto nebol obvinený. Dúfajme, že tentoraz podnikne DCF (Ministerstvo pre deti a rodiny na Floride) seriózne kroky, aby zmenil život pre tieto deti a naučil ich, ako byť rodičmi a ako si upratať dom.“

Dve postele s prikrývkami boli rozhádzané po špinavej podlahe a v skrini sa našiel trus, ktorý pokrýval zem a hemžil sa muchami. Poslanci tiež našli v garáži elektrické náradie, BB pištoľ a marihuanovú fajku, všetko ľahko prístupné pre deti. Spolubývajúci, ktorý tam žil dva roky, údajne policajtom povedal, že takéto podmienky sú „odporné“.

Cartera zatkli príslušníci na základe obvinenia zo zanedbania starostlivosti o dieťa, avšak bez veľkého ublíženia na zdraví. Údajne tiež kládol odpor pri zatýkaní predtým, ako bol prevezený do zariadenia na zadržiavanie väzňov, kde odvtedy zložil kauciu.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie