fbpx

VIDEO: Polícia vyšetruje lúpež vo vlaku. Neznámy muž sa vyhrážal cestujúcim s nožom v ruke

Ilustračné foto. Zdroj: ISTOCKPHOTO/sturti, FACEBOOK/Polícia SR - Trnavský kraj

Policajti v Bratislave vyšetrujú krádež, ku ktorej došlo nedávno pri železničnej stanici Senec počas cesty vlakom do Bratislavy. Páchateľ sa údajne vyhrážal cestujúcim s nožom v ruke. Informuje o tom polícia, ktorá zároveň žiada o pomoc.

Bratislavskí krajskí policajti žiadajú o pomoc v súvislosti s vyšetrovaním trestného činu lúpeže, ktorá sa stala ešte 17. júla okolo 20.05 h pri Železničnej stanici Senec počas cesty vlakom do Bratislavy. V príspevku zverejnili aj video s osobami, ktoré by vedeli prispieť k objasneniu skutku.

Okradol ich o peniaze či mobily

„Podľa doposiaľ zistených informácií neznámy páchateľ otvoril dvere na kupé vlaku a pod hrozbou ublíženia na zdraví s nožom v ruke žiadal od mladistvých osôb finančnú hotovosť a mobilné telefóny. Tí mu s obavou o svoj život vyhoveli,“ priblížila polícia.

Vyzýva preto občanov, ktorí majú akékoľvek informácie k totožnosti mužov na videu, k ich súčasnému pohybu alebo pobytu, aby to oznámili na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na sociálnej sieti.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie