fbpx

Veľký OBRAT? Schumacher sa mohol po rokoch prvýkrát objaviť na verejnosti

Michael Schumacher (vľavo) a dcéra Michaela Schumachera (vpravo). Zdroj: X/Daily Mail Online

Na viac ako desať rokov sa stiahol z verejného života. Detaily zo súkromia Michaela Schumachera po jeho desivej nehode na lyžiach v decembri 2013 pozná len pár vyvolených. Teraz sa múr okolo sedemnásobného majstra sveta Formule 1 možno začína rozpadať. Predpokladá sa, že sa cez víkend zúčastnil svadby svojej dcéry Giny, ktorá sa vydávala na rodinnom panstve v Španielsku. Kvôli otcovi?

Dlho sa neobjavil na verejnosti. Informuje tn.cz. Po nehode s vážnym poranením mozgu si 55-ročný Schumacher a jeho manželka Corinna súkromie úzkostlivo strážia, podrobnosti z ich života zostávajú za múrmi sídla na brehu Ženevského jazera a druhého domova na Malorke, kde kúpili rozsiahly statok od Florentina Péreza.

V jeden čas mali k Schumacherovi prístup údajne len traja ľudia.

Hovorilo sa aj o tom, že dosť ochladli vzťahy s mladším bratom Ralfom, ďalším bývalým jazdcom Formule 1. Avšak toto sa teraz možno mení.

„Za potenciálnym uvoľnením vzťahov stoja tri veľké rodinné udalosti posledných mesiacov, ktoré pomáhajú napraviť putá narušené tragédiou,“ píše britský Daily Mail.

Prvý pozitívny obrat môže priniesť svadba Schumacherovej dcéry Giny, ktorá si v sobotu vzala Iaina Bethkea. Snúbenci si mohli vybrať ľubovoľné miesto svadby – a siahli po statku na Malorke. Obrad sprevádzali prísne bezpečnostné opatrenia, všetci hostia museli hneď po príchode odovzdať telefóny. Aj táto drobnosť napovedá, že sa svadby mohol zúčastniť aj otec Michael. Bolo by to úplne prvýkrát od nehody, keď ho mohol vidieť širší okruh ľudí.

Ďalšia svadba v Schumacherovej rodine je na obzore: čoskoro by sa mohol ženiť syn Mick s modelkou spodnej bielizne Lailou Hasanovicovou, ktorá cez víkend na instagrame zdieľala fotku so zásnubným prstienkom. Už skôr sa špekulovalo, že práve ona bola jedinou Mickovou priateľkou, ktorá kedy smela k Schumacherovi seniorovi.

Postupne sa vraj narovnáva aj vzťah bratov Schumacherovcov. Pomôcť k tomu mal nedávny Ralfov coming out po tom, čo po rozpade manželstva oznámil, že žije s francúzskym obchodným manažérom Étiennom Bousquet-Cassagnom. Hovorí sa o tom, že Ralf prišiel svojej neteri na svadbu.

 

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie