fbpx

FOTO: Muž terorizuje ľudí na hlavnej stanici v Bratislave. Cestujúcej hodil do tváre ZVRATKY

Ilustračné foto. Zdroj: TASR/Jaroslav Novák, zeleznicnastanica.sk

Na hlavnej stanici v Bratislave sa dejú zvláštne prípady. Najnovší vyvolaj nechuť a strach vôbec cestovať a čakať na vlak. Mladá žena si prešla nepríjemným zážitkom, na ktorý upozorňuje ostatných ľudí.

Železničná stanica, obzvlášť vo väčších mestách, môže byť miestom s vysokou frekvenciou cestujúcich. Čakanie na vlak nám môžu znepríjemniť viaceré okolnosti. Napríklad obvyklé meškanie vlaku alebo hlučné indivíduá, ktoré nás otravujú.

O nepríjemnom incidente písal portál Emefka, ktorému napísala jedna z cestujúcich. Na hlavnej stanici v Bratislave si prešla hrozivým zážitkom.

Neznámy muž jej bez predošlého upozornenia či akéhokoľvek upozornenia hodil do tváre hmotu, ktorá veľmi zapáchala. Žena tvrdí, že to boli pravdepodobne zvratky. Muž je pritom známa firma, ktorá šikanuje ľudí rôznymi metódami.

„Išla som do vestibulu z chodby a čítala som si mail. Zacítila som slabú ranu do tváre, takú, ako keď narazíš do niečoho rýchlosťou chôdze. Keď som sa otočila, videla som ho, ako na mňa uprene pozerá, ale bol relatívne ďaleko. Potom som si všimla, že mám niečo špinavé na okuliaroch a niečo smrdí,“ opísala zážitok poškodená.

„Utrela som si mokrou servítkou tvár a podľa konzistencie a toho, čo som cítila, to boli zvratky,“ opísala obeť. Už len pri čítaní týchto viet sa človeku obracia žalúdok. Udalosť sa stala včera v popoludňajších hodinách.

Poškodená sa ihneď obrátila na polícii, ktorá muža zadržala a vypočula si aj ženinu výpoveď. Prípad zrejme prejde vyšetrovaním, keďže sa s výpoveďou ďalšia svedkyňa. Podľa dotknutej ženy polícia zatiaľ nemá v rukách dostatočné páky, ktorými by „nechuťáka“ dostala preč zo stanice a ideálne za mreže.

Žena sa šla umyť na záchody, ale útočníka opäť zahliadla vo vestibule stanice. Približne polhodinu ho pozorovala, pretože sa bála jeho čudného správania.

Bezcieľne kráčal po stanici a v jednom momente sa rozbehol na náhodnú mladistvú, pričom do nej vrazil ramenom. Šokované dievča na muža vystrašene hľadelo nejakých čas. K útoku došlo len pár minút po predošlom zásahu zvratkami.

K mužovi prišli policajti, ktorí následne ihneď aj odišli. Po chvíľke prišla šestica príslušníkov, ktorá útočníka odviedla na policajné oddelenie.

Jedna zo zamestnankýň stanice poškodenej povedala, že daný muž sa pohybuje po stanici od rána a „pripadá jej ako blázon“.

Na fotografii je možné vidieť muža, ktorého v dave celkom ľahko odhalíte, keďže je veľmi nízky – odhadom okolo 160 centimetrov.

K napadnutej žene sa dostala informácia, podľa ktorej mal mať muž prehrešok asi pred mesiacom, kedy iné dievča potrel tentoraz výkalmi. Údajné má aj kradnúť. Má teda viacero rafinovaných metód, ako terorizovať nevinných, čakajúcich cestujúcich či priamo zamestnancov železníc.

Neznámy muž mal cestujúcej bez predošlého upozornenia hodiť do tváre hmotu, ktorá veľmi zapáchala. Žena tvrdí, že to boli pravdepodobne zvratky. Muž je pritom známa firma, ktorá šikanuje ľudí rôznymi metódami. Foto: emefka.sk
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie