fbpx

Muž sa vyhrážal svojej družke zabitím. Zaháňal sa na ňu mačetou, zasiahol ju do chrbta a ruky

Ilustračné foto. Zdroj: FOTO TASR/Michal Svítok, FACEBOOK/Polícia Slovenskej republiky

Policajti z obce Nitrianske Pravno sa zaoberajú nezvyčajným prípadom. Obvinili totiž 69-ročného muža z prečinu nebezpečného vyhrážania. Údajne sa svojej družke vyhrážal zabitím. Šokujúcou informáciou v tomto incidente je to, že pri tom použil i mačetu. Informovala o tom polícia na sociálnej sieti.

Polícia z Nitrianskeho Pravna vyšetruje prípad nebezpečného vyhrážania sa vlastnej družke. Na základe doteraz zisteného muž na svoju družku zaútočil mačetou.

S mačetou ju zasiahol do chrbta a ruky

„Muž sa najskôr svojej družke vyhrážal zabitím. Neskôr zvesil zo steny mačetu, ktorou sa na svoju priateľku začal zaháňať. Poškodenú ňou zasiahol do chrbta a jedenkrát do predlaktia pravej ruky,“ uviedli v príspevku policajti.

Podarilo sa jej újsť

Poškodenej žene sa spolu s jej synom podarilo odísť do druhej časti domu, kde sa zatvorili a zavolali políciu. Policajná hliadka muža obmedzila na osobnej slobode.

„Poverený príslušník Policajného zboru podá podnet na väzobné trestné stíhanie obvineného. O jeho ďalšom osude bude rozhodovať súd,“ dodala polícia.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie