fbpx

DRÁMA v Krompachoch: Muž okradol dievčatko, nikto jej nepomohol

Ilustračné foto Zdroj: Pexels

Na detskom ihrisku v Krompachoch na Spiši došlo k veľmi nepríjemnému incidentu. Muž dievčaťu priamo z rúk vytrhol mobilný telefón. Aj napriek tomu, že okolo prechádzali ľudia, nikto mu dlho neprišiel na pomoc, píše zoznam.sk.

Dievčatko sa hralo v pondelok (30. 9.) na Poštovej ulici, keď k nej na novom ihrisku prišiel muž a násilne jej vzal mobilný telefón. Potom okamžite ušiel. „Kričala tak hlasno, že to nebolo možné nepočuť… Nikto však neprišiel na pomoc, žiadny dospelý sa ani nezastavil, aj keď okolo nej prechádzali ľudia,“ opísala na sociálnom médiu Veronika, ktorá bola jediná, kto dievčaťu pomohol. Incident sa stal za bieleho dňa a v oblasti, kde sú nainštalované kamery. Veronika dodala, že pravdepodobne išlo o miestneho človeka, ktorý často postáva pri supermarkete a žobre, pričom mal byť pod vplyvom drog a vyhrážať sa dievčaťu. Zároveň vyzvala ľudí, aby si dávali pozor na svoje deti.

Dievča, ktoré bolo obeťou lúpeže, verejne poďakovalo svojej záchrankyni: „Ďakujem vám, spravili ste pre mňa všetko, čo bolo možné. To dievča som ja a bol to pre mňa obrovský šok.“ Aj matka dievčatka vyjadrila svoju vďaku záchrankyni: „To dievča, ktoré okradli, je moja dcéra. Volala o pomoc, ale nikto jej nepomohol, okrem tejto pani. Spolu s mladšou dcérkou ju odprevadila až domov. Zo srdca jej ďakujem,“ napísala.

Polícia zasahovala na mieste činu, ale mobilný telefón sa podarilo nájsť až dievčaťu a jej otcovi. „Telefón sme nenašli policajti, ale ja s ockom,“ uviedla obeť. Obyvatelia Krompách zároveň upozornili na rastúci problém s neprispôsobivými občanmi a vyjadrili obavy o bezpečnosť a budúcnosť mesta.

Nedávno STVR upozornilo na zvláštny fenomén v Krompachoch, kde sa muži počas dňa i noci prechádzajú po uliciach a údajne sa na verejnosti uspokojujú. Tieto prípady rieši mestská aj štátna polícia.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie