fbpx

Huliakiáda pokračuje: Poslanec podáva trestné oznámenie pre únik videa s jeho pádom

Poslanec Rudolf Huliak podáva trestné oznámenie za únik videa s jeho pádom. Zdroj: TASR; REPROFOTO FACEBOOK/Adolf Snehuliak

Poslanec Národnej rady SR Rudolf Huliak (SNS) podáva trestné oznámenie pre únik videa s jeho pádom v nedeľňajšej relácii O 5 minút 12. Od verejnoprávnej STVR zároveň žiada ospravedlnenie.

Poslanec Huliak to uviedol na utorkovej (1.10.) tlačovej konferencii, kde informoval aj o svojom zdravotnom stave. Podľa vlastných slov sa necíti dobre a svoj pád, o ktorom sme ťa informovali, označil za krkolomný.

Slovenská televízia a rozhlas (STVR) nad situáciou v pondelok (30.9.) vyjadrila poľutovanie a potvrdila aj začatie prešetrovania úniku záberov. Poukázala však na fakt, že zábery neboli súčasťou živého vysielania, uvádza TASR.

V nedeľu večer (29.9.) sa na sociálnych médiách začalo šíriť video ukazujúce pád Rudolfa Huliaka zo stoličky v štúdiu relácie O 5 minút 12 po skončení vysielania diskusie. Na záberoch je zachytený Huliak, ktorý sa pri odsúvaní stoličky prevráti a spadne na zem, pričom sa mu prítomní členovia štábu okamžite snažia pomôcť.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie