fbpx

Hubár našiel v lese netradičný úlovok. Objavil nemecký granát z 2. svetovej vojny

Ilustračná fotografia policajta a granát, ktorý našiel hubár v lese. Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR - Žilinský kraj, Polícia SR - Bratislavský kraj

Hubár našiel netradičný nález v lese na Devínskej Kobyle. V pondelok (30. 9.) večer tam totiž objavil nemecký granát z čias 2. svetovej vojny. Pyrotechnik muníciu zabezpečil proti explózii a bezpečne ju previezol k likvidácii. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

Našiel granát namiesto húb

„Občan si približne 300 metrov od Ulice Pavla Horova všimol na zemi nezvyčajný zhrdzavený predmet, ktorý nechytal, a privolal hliadku štvrtého bratislavského okresu. Privolaný pyrotechnik na mieste zistil, že ide o nemecký granát vz. 39,“ priblížila polícia v príspevku na sociálnej sieti.

Pripomenula verejnosti, že v prípadoch nájdenia munície a neznámych pyrotechnických predmetov nemá s nimi manipulovať. Rovnako sa zbytočne nevystavovať riziku výbuchu a nález oznámiť na linke 158.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie