fbpx

Tragická nehoda v Trstíne: 69-ročný cyklista neprežil po zrážke s autom (aktualizované)

Ilustračná fotografia. Zdroj: Zahori.sk
Po zrážke s osobným vozidlom sa v pondelok popoludní v Trstíne (okres Trnava) vážne zranil 69-ročný cyklista. Utrpel ťažké poranenia viacerých častí tela, najmä hlavy, a ostal ležať v bezvedomí. 

Na mieste udalosti zasahoval záchranársky vrtuľník z Bratislavy. O situácii informovala letecká záchranná služba Air – Transport Europe (ATE) prostredníctvom sociálnej siete.

Aktualizované 20:30: Cyklista napokon zraneniam podľahol po prevoze do nemocnice, informuje TASR.
To, či mohol byť cyklista pod vplyvom alkoholu, bude predmetom znaleckého skúmania,“ dodali policajti, ktorí presné príčiny a okolnosti tejto nehody naďalej vyšetrujú.

 

Pôvodný článok:

69-ročný muž sa pri prílete záchranárov nachádzal v starostlivosti posádky rýchlej lekárskej pomoci, ktorá u neho vzhľadom na zastavenie obehu zahájila kadiopulmonálnu resuscitáciu, v ktorej následne pokračovali aj leteckí záchranári,“ priblížila ATE.

 

Po úspešnej obnove vitálnych funkcií pacienta letecky prepravili v umelom spánku a kritickom stave na oddelenie anestéziológie a intenzívnej medicíny Univerzitnej nemocnice Bratislava v Ružinove.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie