fbpx

Spoločnosť Packeta prichádza s viacerými novinkami. Nové farby boxov a ďalšie zmeny

Zdroj: Facebook/Packeta Slovakia, PhotoMIX Company

Samoobslužné boxy spoločnosti Packeta sa dnes tešia obrovskej obľube. Jednou z výhod je ich dostupnosť, keďže sa nachádzajú vo väčšine miest a obcí na Slovensku. Spoločnosť aktuálne prichádza s novinkou v podobe nových dizajnov svojich boxov. Okrem toho pripravujú aj ďalšie zmeny, ktoré skomfortnia ich služby. 

Tradičný červený polep na nových Z-BOXoch nahradí biela, béžová alebo sivá, ktoré dokážu lepšie splývať s fasádami rezidenčných projektov alebo administratívnych budov. Pre Z-BOXy umiestnené v parkoch alebo zelených lokalitách zas bude k dispozícii tmavozelený alebo svetlozelený polep,“ uviedla spoločnosť Packeta pre portál tvnoviny.sk.

Na samoobslužné boxy budú postupne pribúdať i klávesnice, táto zmena má zákazníkom umožní otvoriť si svoj Z-box aj bez použitia aplikácie v mobile. Okrem toho spoločnosť iba nedávno informovala o tom, že v nasledujúcich mesiacoch plánuje po celom Slovensku postaviť až tisíc nových boxov.

Packeta sa rozširuje

Doručovacia spoločnosť Packeta v polovici júla oznámila, že približne do konca tohto roka by chcela rozšíriť počet svojich výdajných Z-Boxov o tisíc. S masívnym rozširovaním už začala. Kým 16. júla mala u nás aktívnych 1 633 balíkomatov, v septembri má už 1 802 takýchto zariadení, píše portál zive.aktuality.sk. Celkovo tak pribudlo 169 Z-Boxov. Viac sme vás o tom informovali tu.

Novinka v preberaní

Packeta oznámila, že vyzdvihovanie zásielok zo Z-BOXov bude odteraz ešte jednoduchšie. Do konca roka plánuje nainštalovať na všetky svoje Z-BOXy klávesnice, čo umožní zákazníkom otvoriť schránku jednoduchým zadaním kódu z mobilnej aplikácie alebo SMS správy. Píše o tom peniazoch.zoznam.sk.

Ako sme vás už informovali, prvé Z-BOXy už dostali klávesnice a do konca roka budú dostupné po celom Slovensku. Po doručení zásielky do vybraného Z-BOXu dostane zákazník šesťmiestny kód prostredníctvom e-mailu, aplikácie Packeta alebo SMS. Tento kód jednoducho zadá na klávesnici Z-BOXu a po potvrdení sa schránka otvorí.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie