fbpx

Influencerka dáva v hoteloch spať dieťa DO SPRCHY. Vraj ide o najlepšiu cestovateľskú VYCHYTÁVKU

TikTokerka Chloe Molinaová. Zdroj: Instagram/chloeemolinaa

S neustávajúcim rozmachom sociálnych sietí sa rodí stále väčšie množstvo tvorcov obsahu, ktorí sa so sledujúcimi delia o všemožné triky a zaručene fungujúce fígle. Niektoré rady ale vzbudzujú skôr pozdvihnutie obočia. Značné kontroverzie vzbudilo video matky, ktorá na cestách umiestňuje detskú postieľku aj s potomkom do kúpeľne, ideálne sprchy či šatníka a prinajhoršom nepohrdne ani väčšou vstavanou skriňou.

O pre mnohých znepokojujúcich vychytávkách z videa, ktoré sa šíria sociálnymi sieťami, informoval server Independent. TikTokerka Chloe Molinaová v ňom vizuálne predstavuje svoj trik, ktorý tkvie v tom, že keď s rodinou cestuje a zostáva v hotelových izbách či prenajatých nehnuteľnostiach, jej dieťa spí v postieľke v sprche.

Kontroverzná praktika je uskutočniteľná iba v murovanej sprche, väčšina vstavaných modelov je totiž na postieľku veľmi malá. Pokiaľ ale nie je vhodná sprcha, dvadsaťpäťročná žena si poradí inak. Umiestni jednoducho dieťa v postieľke inam do kúpeľne alebo využije priestor šatníka, prinajhoršom sa nebráni ani vstavanej skrini.

Izbička v kúpeľni

„Keď cestujeme, naše dieťa spí v sprche,“ hovorí Molinaová v úvode videa, ktoré bolo zverejnené na konci augusta.

@chloeemolinaa Replying to @Holynatt | Weight Loss + OOTDs ♬ original sound – chloeemolinaa

Dieťa tak podľa nej má svoju vlastnú izbu bez toho, aby rodina musela platiť za ďalšiu izbu.

„Áno, naše dieťa spí v sprche, ale spí v detskej postieľke v sprche. A dôvod, prečo to robíme, je, že keď s nami naše dieťa spí v izbe, cíti nás, vidí nás a jednoducho vie, že sme tam, a bude sa celú noc budiť,“ vysvetlila Molinaová.

Voľného priestoru v kúpeľni podľa nej obvykle nie je dosť, aby sa tam zmestila postieľka, ale do väčšiny sprchovacích kútov pasuje.

„Úprimne je oveľa lepšie dať dieťa do sprchy, pretože môžete zatiahnuť záclonku a cikať bez toho, aby vás pri tom videlo,“ dodala influencerka. Pokiaľ je kúpeľňa pre postieľku príliš malá, navrhuje využiť šatník alebo vstavanú skriňu, kam je možné postieľku čiastočne zasunúť.

Niektorí sledujúci vyjadrili znepokojenie nad bezpečnosťou a hygienou pri takom počínaní, iní sa obávali následkov, keby praskli rúrky s vodou alebo nastal problém s batériou sprchy. Jeden komentujúci označil hotelovú kúpeľňu, kde sa využívajú silné čistiace prostriedky, za posledné miesto, kam by dal dieťa spať, aby celú noc dýchalo vzduch plný chémie či prípadnej plesne.

Značnej časti komentujúcich ale nápad pripadal skvelý a vyjadrili ľútosť, že ich niečo také nenapadlo skôr. Niektorí dokonca pripustili, že to tak s deťmi sami praktizujú.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie