fbpx

VIDEO: Nadrogovaný zlodej unikal policajtom. Po páde ho zakrátko zadržali

Snímky z úteku zlodeja na motocykli. Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR - Bratislavský kraj

O rušnú noc sa postaral unikajúci vodič motocykla. Na ukradnutom motocykli jazdil nočnými ulicami Bratislavy. Navyše bol pod vplyvom omamnej látky. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti, kde zverejnila aj kamerový záznam z tejto udalosti.

37-ročný Martin B. čelí obvineniu z trestného činu marenia výkonu úradného rozhodnutia a trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Muž vo štvrtok (26. 9.) odmietol policajtom zastaviť a na ukradnutom motocykli s ukradnutou značkou, pod vplyvom alkoholu a so zákazom šoférovať hliadke unikal.

Pokúsil sa o útek

Policajná hliadka sa podľa hovorcu snažila zastaviť vodiča motocykla po spáchaní dopravného priestupku. On však výzvy polície nerešpektoval, prudko zrýchlil a začal policajtom unikať. Jazdil pritom aj jedným z bratislavských parkov.

„Vo vysokej rýchlosti pokračoval až na ulicu Západná, kde dostal šmyk a z motocykla spadol. Ani to ho nezastavilo a v úteku pred policajtmi pokračoval pešo. Policajti sa za unikajúcim mužom rozbehli a po krátkej chvíli ho zadržali a obmedzili na osobnej slobode,“ uviedol Szeiff.

Priznal sa, že užíva pervitín

Zadržaný muž policajtom podľa hovorcu uviedol, že o útek sa pokúsil, pretože má súdom uložený zákaz viesť motorové vozidlo až do roku 2027. Následným preverovaním hliadka zistila, že motocykel bol odcudzený a má pripevnenú tabuľku s evidenčným číslom iného motocykla.

„Policajti muža zároveň vyzvali, aby sa podrobil vykonaniu vyšetreniu na zistenie prítomnosti omamných a psychotropných látok v tele, čo muž odmietol a uviedol že je pravidelným užívateľom pervitínu,“ dodal Szeiff.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie