fbpx

VIDEO: V Revúcej policajti bojovali o život ženy. Resuscitáciou na ulici ju zachránili

Snímky z kamerového záznamu. Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR - Banskobystrický kraj

Veľmi dramatické chvíle prežívali príslušníci policajnej hliadky v Revúcej. Žena pred zrakmi náhodných okoloidúcich odpadla. Preto policajti neváhali a pustili sa do boja o jej život. Našťastie záchrana skončila s dobrým koncom. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti, ktorá aj zverejnila kamerový záznam tejto udalosti.

Policajtom sa podarilo zachrániť život 59-ročnej žene, ktorá skolabovala na ulici. Neváhali a okamžite žene poskytli do príchodu záchranárov prvú pomoc i resuscitáciu.

Rýchlym konaním ju zachránili

Policajná hliadka z revúckeho obvodného oddelenia v stredu (25. 9.) na Komenského ulici pátrala po páchateľovi krádeže. Policajti si všimli osobu ležiacu na zemi a okolo nej hlúčik ľudí, následne zistili, že 59-ročná žena na mieste skolabovala.

„Po kontrole vitálnych funkcií začal jeden z členov hliadky s resuscitáciou, kým druhý zabezpečoval informačný tok s operačným strediskom záchrannej služby. Po niekoľkých minútach na miesto prišlo vozidlo rýchlej zdravotníckej pomoci a záchranári pokračovali v oživovaní,“ priblížila polícia.

Záchranárom sa ženu podarilo prebrať, v súčasnosti je hospitalizovaná v nemocnici v opatere lekárov. „Podľa ich vyjadrenia boli z hľadiska jej záchrany rozhodujúce práve prvé minúty,“ skonštatovala polícia.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie