fbpx

Poľský reťazec v týchto dňoch otvoril prvú predajňu na Slovensku. Nájdete ju v TOMTO nákupnom centre

Nový poľský reťazec v TOMTO obchodnom centre. Zdroj: Facebook/OC Laugaricio

Na slovenský trh sa v týchto dňoch dostal poľský reťazec Ochnik. Ide o obchod s oblečením, ktorý svoju prvú predajňu otvoril v meste Trenčín, konkrétne v nákupnom centre OC Laugarício. Jednou predajňou to však nekončí a už teraz sa plánuje otvorenie novej prevádzky v ďalšom slovenskom meste. 

V Poľsku má reťazec Ochnik otvorených viac ako 100 predajní. Slovenský trh je tomu poľskému rozhodne podobný, preto očakávajú záujem aj u nás na Slovensku. Informuje o tom portál aktuality.sk. Nový poľský predajca sa špecializuje hlavne na predaj koženého oblečenia. Portál dopĺňa aj to, že cenová škála týchto produktov predstavuje desiatky až stovky eur.

O príchode obchodného reťazca sa v letných mesiacoch ešte len špekulovalo, no teraz už otvoril brány svojej prvej slovenskej predajne, ktorá sa nachádza v Trenčíne, v nákupnom centre OC Lagarício. Počas prvého dňa otvorenia mali zákazníci v obchode aj zľavu na  zakúpené produkty vo výške 30 %.

Trenčín však nebude jediné mesto, kde sa bude obchod Ochnik nachádzať. Rozšíriť svoje pôsobenie chce aj o ďalšiu predajňu, no ani tá nebude v hlavnom meste Slovenska. Už onedlho si poľský kompletný sortiment budú môcť kúpiť aj obyvatelia Nitry. Svoju prevádzku chce spoločnosť otvoriť v nákupnom centre Centro Nitra.

Zástupcovia nového obchodného reťazca chcú expandovať aj do ďalších slovenských  miest a už teraz rokujú o prenájme ďalších priestorov.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie