fbpx

Popradčan poslal žene výhražnú SMS. Hrozil jej dorezaním

Ilustračné foto. Zdroj: FREEPIK, FACEBOOK/Mestská polícia Žilina

Mladík z Popradu si poriadne zavaril. Údajne sa cez správu vyhrážal žene s tým, že ju doreže. Polícia muža zakrátko zadržala a obvinila.

Žene sa nebezpečne vyhrážal cez SMS

26-ročný Popradčan sa mal cez SMS vyhrážať žene dorezaním. Krajská policajná hovorkyňa uviedla, že muž sa mal protizákonného konania dopustiť vo štvrtok (26. 9.) popoludní, píše TASR.

„Zo svojho telefónneho čísla zaslal SMS žene, v ktorej sa jej vyhrážal dorezaním. V ďalšej SMS jej oznamoval, že už k nej ide domov. Konanie muža vzbudilo u ženy strach, bála sa, že svoje vyhrážky uskutoční,“ uviedla hovorkyňa.

Podozrivého muža v krátkom čase policajti vypátrali. Následne bol zadržaný a umiestnený do cely policajného zaistenia. Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru vo Svite s ním vykonáva všetky potrebné procesné úkony. Na základe dôkaznej situácie je obvinený z trestného činu nebezpečného vyhrážania sa.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie