fbpx

FOTO: Opitá žena ukradla mužovi luxusné auto, kým spal. Nafúkala viac ako 3 promile

Ilustračné foto. Zdroj: FOTO TASR/František Iván, Jaroslav Novák

Opitá žena využila možnosť, pri ktorej muž nedával pozor. Ukradla mu z jeho domu auto, kým spal. Policajti ženu v krátkom čase zadržali. Pri dychovej skúške nafúkala 3,02 promile. Informovala o tom polícia na sociálnej sieti.

Policajtom zo seneckého okresu sa podarilo vo veľmi krátkom čase objasniť krádež motorového vozidla, ktoré „dostalo nohy“ dňa 13.09.2024.

Ukradla luxusné auto

Poškodený muž vlastnil vozidlo značky Mercedes – Benz. Svoju novú známosť, 34-ročnú Andreu I., pozval k sebe domov. Žena využila príležitosť, keď muž spal a z domu mu ukradla kľúče od vozidla spolu s autom. Po tomto zistení poškodený muž zalarmoval políciu, opísala polícia.

Jazdila pod vplyvom alkoholu

„Hliadka Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci počas pátrania na toto vozidlo narazila. Vodičkou bola práve Andrea. Hliadka vozidlo zastavila, podrobila vodičku vykonaniu dychovej skúšky, ktorá v jej prípade bola 3,02 promile,“ priblížili policajti s tým, že žena putovala do cely policajného zaistenia.

Vyšetrovateľ ju obvinil za trestný čin krádeže v súbehu s trestným činom ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie