fbpx

FOTO: V obci Dvorníky polícia zaistila pracovné stroje. Hľadá ich pôvodného majiteľa

Na snímke ilustračná fotografia policajta a nájdený stroj. Zdroj: FOTO TASR/Maroš Černý, FACEBOOK/Polícia SR - Trnavský kraj

V obci Dvorníky (okres Hlohovec) policajti zaistili 3 pracovné stroje počas prehliadky iných priestorov a pozemkov. Teraz hľadajú ich pôvodného, právoplatného majiteľa. Informuje o tom trnavská polícia na sociálnej sieti.

Jedná sa o dva červené vysokozdvižné vozíky značky Desta a jeden žltý pracovný stroj značky Neumeier, Skid Steer. Trnavskí policajti ich zaistili v súvislosti s vyšetrovaním zločinu legalizácie výnosov z trestnej činnosti. Stalo sa to počas prehliadky iných priestorov a pozemkov v obci Dvorníky v okrese Hlohovec.

Keďže doposiaľ nebolo možné ich majiteľa identifikovať a stroje mu odovzdať, musí sa sám prihlásiť na odbor kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ v Trnave, A. Žarnova č. 29, Trnava, alebo elektronicky na email podatelna.orpz@minv.sk.

Policajti preto teraz hľadajú pôvodného, právoplatného majiteľa zaistených strojov. „Policajti stroje odovzdajú tomu, kto hodnoverne preukáže, že je ich skutočným majiteľom, a popíše ich typické znaky,“ dodala polícia.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie