fbpx

Bazár vecí Borisa Kollára odštartoval: NAJDRAHŠÍ kúsok sa predal okamžite! Zistite, KTO ho získal

Borisa s Laurou prišli podporiť ich kamaráti Zuzana Plačková a René Rendy, ktorí neodchádzali s prázdnymi rukami. Zdroj: Reprofoto/cas.sk

Bazár vo vile Borisa Kollára (59) sa spustil! Multiotecko otvoril dvere svojho domova a predáva staré veci. Nájdete tam aj kúsky zo šatníka jeho partnerky Laury Vizváryovej (30) či detské oblečenie. Aké to tam je?

Boris Kollár (59) a jeho partnerka Laura Vizváryová (30) dnes netradične organizujú garážový výpredaj vo svojom dome. Tento predaj nebude len taký obyčajný; nájdete tam luxusné kúsky od Laury aj speváčky Anity Soul. Informuje cas.sk.

Kollár si tiež pretriedil svoj šatník a ponúkne množstvo módnych skvostov, za ktoré v minulosti zaplatil tisíce eur, no teraz ich predá za zlomok ceny.

Mokasínky Dsquared. Pôvodná cena 601 € a cena vo výpredaji 300 €. Zdroj: Reprofoto/cas.sk

Pripravte sa na poriadnu extravaganciu!

Bazár sa začal o 14:00, no zaujímavé je, že najdrahší kúsok sa predal už hodinu pred oficiálnym otvorením! Ako je to možné? Borisa a Lauru totiž prišli podporiť ich priatelia Zuzana Plačková a René Rendy, ktorí si odniesli najdrahšie sako, ktoré Kollár vlastnil.

Nosené leopardie sako značky Gucci. Pôvodná cena 3 179 €. Cena vo výpredaji je 480 €. Tento kúsok si uchmatol manžel Zuzany Plačkovej. Zdroj: Reprofoto/cas.sk

Išlo o leopardie sako, ktoré sa manželovi Plačkovej tak zapáčilo, že si ho uchmatol ešte pred veľkým otvorením bazáru.

Boris sa rozhodol predstaviť svoje outfity aj na sociálnych sieťach, kde ukazuje všetky svetové značky, ktoré má vo svojom šatníku.

Nové topánky značky Gucci. Pôvodná cena 512 € a cena vo výpredaji 250 €. Zdroj: Reprofoto/cas.sk

Získané peniaze si však nenechá pre seba. Spolu s Laurou sa rozhodli, že ich darujú na dobrú vec.

„Moja dcéra mi povedala: ,Tati, máš množstvo vecí, ktoré nenosíš, lebo si pribral. Predaj ich a venuj peniaze útulkom.‘ A presne to aj urobím,“ prezradil Kollár.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie