fbpx

Veľký dôvod na radosť, cestujúcich čakajú NOVÉ letecké spojenia z Bratislavy. Kam sa bude dať lietať?

Z Letiska M. R. Štefánika v Bratislave pribudli nové priame letecké spojenia. Zdroj: FB/Letisko Bratislava / Airport Bratislava, Freepik

Na Letisku M. R. Štefánika v Bratislave sa objavili nové priame letecké linky. Cestujúci teraz môžu letieť priamo z Bratislavy na portugalský ostrov Madeira. Od štvrtka (26. 9.) sa taktiež začne prevádzka letov do Kataru na Arabskom polostrove.

V stredu o tom informovala hovorkyňa bratislavského letiska Veronika Demovičová. Píše portál cas.sk.

„Cestujúci môžu po prvýkrát využiť priame lety z Letiska M. R. Štefánika na portugalský ostrov Madeira a do Kataru. Tieto nové linky rozširujú možnosti leteckého spojenia z Bratislavy a dokazujú, že dovolenková sezóna pokračuje aj počas jesenných mesiacov,“ povedal generálny riaditeľ letiska Dušan Novota.

Priame charterové lety z Bratislavy na Madeiru sú naplánované na každý utorok počas septembra a októbra, pričom sa počíta aj s ich pokračovaním v budúcom roku. Doba letu je štyri a pol hodiny a na portugalský ostrov sa lieta s lietadlom typu Boeing 737-800, ktoré má kapacitu 189 cestujúcich.

Z Bratislavy sa začne lietať do Kataru od štvrtka (26. 9.), pričom lety sú naplánované až do 6. januára. Po prestávke sa letecké spojenie opäť obnoví od 7. apríla. Posledné lety v tejto sezóne sú naplánované na prelome mája a júna 2025.

Ázijský Katar predstavuje novinku medzi exotickými leteckými spojeniami, ktoré budú dostupné z Bratislavy v zimnej sezóne 2024/2025. Cestovné kancelárie plánujú aj ďalšie priame lety, a to na thajský ostrov Phuket, Maurícius, Zanzibar, ako aj na Kubu, do Vietnamu, Dominikánskej republiky, Ománu, Bahrajnu a Dubaja.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie