fbpx

Herec a komik zo známej talentovej šou je nezvestný. Zmizol cestou do Prahy, polícia vyhlásila pátranie

Na snímke nezvestný slovák, Ivan Kozák. Zdroj: FACEBOOK/Gabuška Sokoliková, REPROFOTO YOUTUBE/ prima+

Slovák, ktorý je známy aj tým, že sa zúčastnil šou Česko Slovensko má talent, zmizol 16. septembra na ceste do Prahy. Doteraz o ňom rodina nemá žiadne správy a preto teraz prosí o pomoc. Polícia vyhlásila pátranie.

Rodina 38-ročného Ivana Kozáka zo Žiliny požiadala verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom mužovi. Ako uviedli, Ivan totiž odišiel 16. septembra 2024 do Bratislavy, kde zrušil svoje vystúpenie v muzikáli, informuje o tom portál Žilinak.sk.

Nezvestný je viac ako týždeň

Následne mal odcestovať do Prahy, odkedy však s ním nikto neprišiel do kontaktu. Telefón má vypnutý a na sociálnych sieťach sa od svojho odchodu neobjavil. Rodina ani priatelia nemajú žiadne informácie o jeho aktuálnom pobyte.

Jeho sestra zdieľa výzvu na sociálnej sieti, kde prosí o pomoc pri hľadaní. Priblížila, že Ivan je vysoký 165 cm, štíhlej postavy, má hnedé vlasy a bledohnedé oči.

Oblečenie, ktoré mal na sebe v deň zmiznutia nie je známe. Sestra tiež dodala, že akékoľvek informácie o jeho pohybe alebo pobyte je možné nahlásiť na telefónne číslo 158.

Je známy z talentovej súťaže

Nezvestný Ivan je známy najmä ako komik a herec, pričom sa objavil aj v šou Česko Slovensko má talent v roku 2023, píše portál Plus 7 dní.

Rodina je zúfalá a apeluje na verejnosť, aby im pomohla nájsť nezvestného brata. Okrem nej vyhlásila pátranie aj polícia. Akékoľvek informácie môžu byť kľúčové pri pátraní po Ivanovi Kozákovi.

Preto je potrebné ich urýchlene oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke Policajného zboru.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie