fbpx

FOTO: Pri Kľačne došlo k vážnej dopravnej nehode: Vodič po náraze do stromu bojuje o život, auto je na šrot

Včera (24. 9.) sa stala vážna dopravná nehoda v okrese Prievidza. Vodič zo zatiaľ nezistených príčin narazil do stromu v smere jazdy od Fačkovského sedla na obec Kľačno. Pri nehode utrpel vážne zranenia. V kritickom stave ho transportoval vrtuľník do nemocnice. Informuje o tom trenčianska polícia na sociálnej sieti.

Policajti z ODI Prievidza boli včera popoludní privolaní k hrozivej dopravnej nehode. 36-ročný vodič Toyoty Corolla po náraze do stromu momentálne bojuje o svoj život. Polícia práve vyšetruje príčiny a okolnosti nehody.

„Vodič osobného motorového vozidla z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru a následne zišiel mimo cesty vľavo, kde prednou časťou vozidla narazil do stromu,“ opísala v príspevku polícia.

Auto skončilo na šrot

V nešťastnej chvíli bol vodič vo vozidle sám. V kritickom stave ho záchranári vrtuľníkom previezli do nemocnice v Martine. „Na vozidle vznikla totálna škoda vo výške 20.000 eur,“ dodala polícia.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie