fbpx

FOTO: Vodič to poriadne prepískol na diaľnici. Rútil sa neuveriteľnou rýchlosťou

Na snímke ilustračné foto policajta a vozidlo, na ktorom vodič šiel rýchlosťou 214 km/h. Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR - Nitriansky kraj

Policajti pri kontrole neverili vlastným očiam. Na R1 smerom na Trnavu sa 28-ročný vodič rútil rýchlosťou 214 km/h. Za jeho rýchlu jazdu mu udelili pokutu. Informovala o tom nitrianska krajská polícia na sociálnej sieti.

Policajti Diaľničného oddelenia PZ Nitra – Selenec natrafili na vodiča, ktorý sa preháňal neuveriteľnou rýchlosťou na diaľnici.

Hliadka vykonávala meranie maximálne povolenej rýchlosti na rýchlostnej ceste R1 smerom na Trnavu, keď v tom zaznamenali šoféra, ktorý si dovolil prekročiť najvyššie dovolenú rýchlosť jazdy o viac ako 80 km/h.

Prekročil najvyššie dovolenú rýchlosť jazdy o 84 km/h

„28-ročný vodič Renaultu na povolenej rýchlosti 130 km/h jazdil rýchlosťou 214 km/h, čím prekročil najvyššie dovolenú rýchlosť jazdy o 84 km/h,“ informovala polícia s tým, že vodičovi za uvedený skutok uložili blokovú pokutu. Jej výšku nekonkretizovali.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie