fbpx

AKTUÁLNE: Tragická dopravná nehoda v Petržalke, cyklista zrážku neprežil

Tragická dopravná nehoda v Petržalke si vyžiadala život jedného cyklistu. Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

V bratislavskej Petržalke policajti zasahovali pri tragickej dopravnej nehode, pri ktorej sa zrazili dve vozidlá a dvaja cyklisti. Jeden z cyklistov však brutálnu zrážku neprežil, píšu topky.sk.

V bratislavskej Petržalke sa v sobotu popoludní smerom z Dolnozemskej cesty na Most Apollo odohrala tragická dopravná nehoda. Dve osobné autá sa zrazili s dvomi cyklistami, pričom na mieste zasahovala aj rýchla zdravotná pomoc. Tá však už jednému z cyklistov pomôcť nedokázala.

„Policajti aktuálne vykonávajú potrebné úkony spojené s odstraňovaním následkov dopravnej nehody a objasňovaním jej príčiny, ktorá sa stala v piatom bratislavskom okrese v smere z Dolnozemskej cesty smer Most Apollo. Z doposiaľ nezistených príčin tam došlo k zrážke dvoch motorových vozidiel s dvomi cyklistami. Na mieste sa nachádza aj rýchla zdravotná pomoc. V dôsledku zrážky utrpel jeden z cyklistov zranenia nezlučiteľné so životom,“ uviedla bratislavská krajská polícia na Facebooku.

Kvôli dokumentovaniu miesta nehody je doprava z Einsteinovej ulice na Most Apollo presmerovaná na Prístavný most, v smere z Dolnozemskej cesty na Most Apollo je doprava tiež odkláňaná. Polícia preto žiada vodičov, aby sa riadili pokynmi polície. „Presné príčiny a okolnosti sú predmetom ďalšieho vyšetrovania,“ dodala polícia.

Pri nehode zasahovali aj tri záchranné zdravotné služby a hasičská záchranka. „Jedna osoba žiaľ utrpela zranenia nezlučiteľné so životom. Ďalší pacient bol transportovaný s diagnózou polytrauma do nemocnice na Kramároch. Zranení sú viacerí účastníci nehody. Prosíme verejnosť, aby sa riadila pokynmi polície,“ uviedlo Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR na sociálnom médiu.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie