fbpx

Populárna speváčka Kylie Minogue potešila fanúšikov, pripravuje najväčšie svetové turné

Popová speváčka Kylie Minogue. Foto: X/@kylieminogue

Popová hviezda potešila svojich fanúšikov veľkým vyhlásením. Môžu sa tešiť na obrovské turné aj na album. 

Popová hviezda Kylie Minogue ohlásila svoje najväčšie svetové turné za posledných viac ako desať rokov a rozhodla sa pokračovať vo svojom comebackovom albume Tension.

13 skladieb na albume Tension II vyjde 18. októbra, pričom celosvetové turné odštartuje vo februári 2025 v jej domovskej Austrálii, a potom sa prehupne cez Áziu a Veľkú Britániu, informuje BBC.

Vo vyhlásení popová ikona uviedla, že je „nadmieru nadšená“, že môže s fanúšikmi „oslavovať éru napätia a ešte viac“.

„Bude tam veľa Padamingov,“ povedala s odkazom na svoj virálny singel Padam Padam z roku 2023, ktorý získal cenu Grammy.

Doteraz bolo oznámených dvadsať dátumov, ale Minogue povedala, že pribudnú aj ďalšie. 56-ročná popová speváčka je uprostred renesancie kariéry, po boku albumov Tension a Padam Padam. Vo februári si prevzala svoju druhú cenu Grammy – 20 rokov po prvej – a nasledujúci mesiac získala ocenenie Brits‘ Global Icon Award.

Odkedy sa v roku 1986 objavila ako odvážna automechanička Charlene v seriáli Neighbors, nazbierala desiatky úspešných singlov a skriňu s trofejami plnú ocenení. Účinkovala aj na olympijských hrách v Sydney, získala ocenenie OBE a hrala v niekoľkých filmoch. Turné a album sa stretli s nadšením – a určitým stresom.

Dátumy koncertov v Newcastli sú v rozpore s Eurovíziou, ktorá sa koná v máji vo Švajčiarsku. Medzitým sa jej vystúpenia v Sydney konajú v rovnakom čase ako každoročná prehliadka gayov a lesieb Mardi Gras, čo mnohých jej austrálskych fanúšikov prinúti zvážiť ťažkú ​​dilemu.

Minogue má veľkú popularitu naprieč LGBT komunitou. „Čo by sme mali robiť… V takú noc?!“ povedal jeden online komentátor.

Popová speváčka Kylie Minogue zverejnila zoznam plánovaných koncertov pre rok 2025 v rámci turné Tension. Foto: X/@kylieminogue
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie