fbpx

Slávni „prckovia“: Mužské celebrity, ktoré sú menšie, než ste si mysleli

Ktorí herci sú najmenší? Zdroj: X/ Arnold, Holywwood spoty

Zatiaľ čo na obrazovke sa naše obľúbené celebrity môžu zdať  vyššie ako v živote, mimo obrazovky sú často presným opakom. Informuje portál blesk.cz.

Sú populárni, sebavedomí, ich fotky zdobia pozadia telefónov a počítačov miliónov dievčat a žien. Uchvátia nás na plátnach kín, obdivujeme ich na javisku. Možno vás však prekvapí, že títo „obri“ v skutočnosti príliš nevyrástli. Pozrime sa na zoznam najmenších celebrít.

Daniel Radcliffe – 165 cm

Daniel Radcliffe. Zdroj: X/Daily Harry Potter

Tento britský filmový, divadelný a televízny herec, ktorý bol tvárou jednej z najväčších filmových sérií o mladom čarodejníckom učni  Harrym Potterovi, zo svojho malého vzrastu trpel pocitmi  menejcennosti. Svojich 165 centimetrov sa všemožne snažil zakryť. Kedysi v jednom rozhovore dokonca uviedol, že by nemohol chodiť s niekým, kto je vyššia, než on.

Mindrák zo svojej výšky ale dokázal prekonať a jeho súčasná partnerka, americká herečka Erin Drake, s ktorou má dieťa, je dokonca o hlavu vyššia.

Dustin Hofmann – 166 cm

Dustin Hofmann. Zdroj: X/BraveHeart

Americký herec, ktorý získal dvoch Oscarov pre najlepšieho herca v hlavnej úlohe za snímky Kramerová verzus Kramer a Rain Man a sedemkrát bol naňho nominovaný, tiež nepatrí k najvyšším.

Ani to mu však nezabránilo v tom, aby sa stal jedným z najvýznamnejších hercov súčasnosti. A na nezáujem žien sa tiež nikdy nemohol sťažovať. Fanynky sa o neho doslova rvali.

„Herectvo mi celý život pomáha bojovať s veľkým ostychom. Schopnosť hrať mi dodáva sebavedomie a pocit, že niečo dokážem,“ tvrdí Hoffman.

(Článok pokračuje na ďalšej strane)

1 2 3 4 5 6
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie