fbpx

Proroctvo Nostradama sa napĺňa, týka sa Putina aj princa Harryho. Čoho sa máme báť na konci roka?

Nostradamova predpoveď pre rok 2024 sa týka britskej kráľovskej rodiny či ruského vodcu. Zdroj: X/Naija, STEFANY

Vzostup Adolfa Hitlera, smrť JF Kennedyho aj koniec sveta. To všetko mal predpovedať známy Nostradamus. Čo ale predikuje pre koniec roku 2024 a ako sa to dotýka britskej kráľovskej rodiny či ruského vodcu? Informuje tn.cz.

Pre niektorých výborný prorok, pre druhých iba bábka na postrašenie ľudí. Reč je o francúzskom lekárovi. Michel de Nostredame mal údajne predpovedať veľký požiar Londýna v roku 1666, vzostup Adolfa Hitlera alebo zhodenie atómových bômb na Hirošime a Nagasaki v roku 1945, zhŕňa Business Insider.

Podobne ako mnoho ďalších prorokov sa aj Nostradamus pokúsil o predpoveď konca sveta. My sa však nemáme čoho báť, apokalypsa má totiž údajne nastať v roku 3797. Čo nás ale ešte má stretnúť vo zvyšku tohto roku?

Nostradamus predpovedal, že na jeho konci nás čaká predovšetkým veľký ekonomický prepad. Životné náklady rodín sa podľa neho vyšplhajú až do astronomických výšok. Každý sa vraj bude báť, čo ho čaká.

Smrť Putina či abdikácia kráľa

Báť by sa však podľa Nostradama mal aj ruský prezident Vladimír Putin. Vojna, ktorú súčasne predpovedal, sa pomaly, ale iste chýli ku koncu. Podľa proroka sa však ku koncu chýli aj Putinov život, vyveštil mu totiž vážne ochorenie.

Do konca roka by malo dôjsť aj k abdikácii britského kráľa Karola III. Dôvodom budú pretrvávajúce útoky ako na jeho druhú manželku, tak na neho samého.

„Nahradí ho muž, ktorý nikdy nečakal, že sa stane kráľom,“ okomentoval podľa portálu Hindustan Times situáciu expert na Nostradama Mario Reading. Naznačuje tým, že by sa kráľom mohol stať princ Harry.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie