fbpx

V chatrči v Košiciach našli mŕtvu tehotnú ženu. Polícia zadržala podozrivého (aktualizované)

V Košiciach došlo k vražde. Mŕtvu 32-ročnú Boženu objavili miestni obyvatelia v jednej z chatrčí na ulici Pri hati. Záchranári už nemohli pomôcť, a lekár len potvrdil jej smrť. Na miesto incidentu dorazili aj kriminalisti a technik. Foto: reprofoto, TV JOJ

V Košiciach došlo k vražde. Mŕtvu 32-ročnú Boženu objavili miestni obyvatelia v jednej z chatrčí na ulici Pri hati. Záchranári už nemohli pomôcť, a lekár len potvrdil jej smrť. Na miesto incidentu dorazili aj kriminalisti a technik.

  • AKTUALIZOVANÉ: 21.9.2024 / 14:53

Spravodajský portál noviny.sk uvádza, že 32-ročná žena bola tehotná a podľa miestnych sa opila a vyhrážala sa samovraždou.

Miestnym sa ráno naskytol hrozivý pohľad. Mladú ženu našli mŕtvu s bodnou ranou v hrudníku. „Ráno sme vybehli von, zavolal som záchranku, prišla sanitka, videli na nej, že už niet jej pomoc, že už je mŕtva,“ opísal miestny obyvateľ.

„Aj štyri deti nechala, pri tom ešte aj kojí malého,“ povedala jedna z obyvateliek.

Policajti na mieste zadržali 19-ročného Jaroslava, druha bodnutej ženy, a previezli ho na policajnú stanicu ako podozrivého.

„Zobrali ho preto lebo on ani nevraždil nikoho a keď spal pri družke aj keď bol zakrvavený nohavice, on za to nemôže,“ tvrdí mama podozrivého muža.

„Na mieste činu polícia zadržala osobu podozrivú z tohto násilného činu. Polícia v týchto chvíľach na mieste vykonáva prvotné a neodkladné úkony a zisťuje bližšie okolnosti,“ uviedla Jana Mésarová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie