fbpx

Rytmus sa chváli vypredanou O2 arenou, známy raper reaguje: Prečo klamať, keď môžeš povedať pravdu?

Známy český raper, ktorý si hovorí Ektor (vľavo) a Patrik "Rytmus" Vrbovský (vpravo). Zdroj: Instagram/realektor, FB/Patrik "Rytmus" Vrbovský

Patrik „Rytmus“ Vrbovský je už dlhé roky významnou postavou slovenskej hudobnej scény a jeho prínos v rapovej sfére je nepopierateľný. Svoju kariéru sa rozhodol osláviť veľkolepým koncertom v pražskej O2 arene, ktorú, ako tvrdí, sa mu podarilo vypredať tesne pred vystúpením. Je však otázne, či je to skutočne pravda. Informuje cas.sk.

Rytmus je jednou z najvýznamnejších postáv slovenskej rapovej scény, ktorá sa teší popularite naprieč rôznymi generáciami. Množstvo fanúšikov ho prišlo podporiť aj počas uplynulej soboty v O2 arene, kde sa uskutočnil jeho megakoncert. Na tejto akcii predstavil svoju impozantnú celoživotnú šou.

Krátko pred začiatkom koncertu sa Rytmus na sociálnych sieťach pochválil, že O2 arenu s kapacitou 18-tisíc miest úspešne vypredal.

 

Tento tvrdenie však spochybnil český raper Ektor, ktorý vyjadril svoj nesúhlas:

„Nemám rád raperov, ktorí tvrdia, že vypredali O2, keď to nie je pravda. Prečo klamať, keď môžeš povedať pravdu?“ napísal na Instagrame.

O niekoľko hodín neskôr tento príbeh zdieľal aj raper Separ, s ktorým sa Rytmus na konci minulého roka dostal do sporu o to, kto je najpočúvanejším slovenským interpretom na Spotify. Hoci konflikt medzi nimi nakoniec ustúpil, očividne sa ešte neudobrili.

„Keď som videl, ako sa Rytmus snaží, aj keď rozdáva lístky, presúva ľudí z pódia do polky areny a zatvára sektory, ale stále nedokázal O2 arenu vypredať, je to pre mňa o to cennejšie. Vaša podpora si zaslúži obrovské poďakovanie, ste naozaj skvelí,“ vyjadril sa Ektor, ktorý už svoj blížiaci sa koncert v O2 arene vypredal.

O pár hodín neskôr sa český raper opäť obrátil na svojich fanúšikov. „Aby bolo jasné, nikdy by som sa nikomu nesmial za to, že nevypredal koncert. To sa stáva umelcom po celom svete,“ objasnil Ektor.

Aj mne sa to stalo v roku 2019, keď som nevypredal Karlín. Smejem sa len lžiam a propagande,“ dodal.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie