fbpx

Markíza predstavila výnimočné ODŠKODNÉ pre Slovákov za výpadok Voyo počas futbalu. Ako ho získať?

Diváci prišli o úvod dôležitého zápasu. Zdroj: FB/Liga majstrov, Reprofoto/Mediaboom

Futbalový klub ŠK Slovan Bratislava 18. septembra nastúpil na svoj prvý zápas v histórii skupinovej Ligy majstrov. Duel proti Celticu Glasgow pravdepodobne nebude pre belasých pamätný, keďže prehrali 1:5. Sklamanie však pociťovali nielen hráči a fanúšikovia, ale aj diváci, ktorí sa na zápas tešili a chceli ho sledovať na streamovacej službe Voyo. O udalosti sme informovali aj v tomto článku na istream.sk.

Streamovacia služba Voyo čelila počas zápasu vážnym problémom. Veľká časť divákov sa k sledovaniu zápasu napriek zaplatenému predplatnému vôbec nedostala, keďže služba bola nedostupná. Informuje startitup.sk.

„Veľmi si vážime obrovský záujem divákov o včerajší zápas Celtic FC – ŠK Slovan Bratislava, ktorý sme vysielali na platforme Voyo. Chápeme, že všetci oddaní fanúšikovia klubu „belasých“ si chceli v priamom prenose vychutnať prvý zápas slovenských futbalistov v Lige majstrov od sezóny 2010/2011. Nesmierne nás mrzí, že počas vysielania nastali technické problémy, ktoré neumožnili časti divákov plnohodnotne sledovať tento zápas. Za vzniknutú situáciu sa všetkým nadšencom športu ospravedlňujeme. Zároveň ich chceme uistiť, že podnikáme všetky potrebné kroky, aby sa podobná situácia v budúcnosti neopakovala. So zákazníkmi, ktorých sa nefunkčnosť služby dotkla, budeme v kontakte ohľadom riešenia tejto situácie,“ píše sa v stanovisku Markízy.

Na kritiku a negatívne komentáre na sociálnych sieťach zareagovala televízia aj najnovšie. Predplatitelia Voyo, ktorí sa chceli pozrieť na priamy prenos zápasu Ligy majstrov medzi Celticom Glasgow a ŠK Slovan Bratislava, dostanú od skupiny Markíza odškodnenie.

Hovorkyňa Markízy potvrdila v aktualizovanom vyhlásení pre médiá, že diváci postihnutí problémom dostanú ako kompenzáciu dva týždne predplatného Voyo zdarma.

„K vzniknutej situácii sa chceme postaviť zodpovedne, a preto dotknutým zákazníkom poskytneme kompenzáciu vo forme kupónu, ktorý predĺži ich predplatné balíka Voyo maximum o 14 dní. Najbližší zápas „belasých“ v Lige majstrov, v ktorom sa v utorok 1.10. 2024 ŠK Slovan postaví proti Manchestru City, si tak budú môcť pozrieť na náš účet.“

Predplatiteľom služby, ktorých sa to týka, bude v najbližších dňoch zaslaný e-mail s kupónom, ktorý si budú môcť aktivovať podľa priložených inštrukcií.

 

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie