fbpx

Pepco sťahuje z predaja TENTO produkt. Zákazníkov žiada, aby ho okamžite vrátili do predajne

Slovenská obchodná inšpekcia (SOI) informuje spotrebiteľov a stiahnutí potenciálne nebezpečného výrobku z trhu. Zdroj: FB/Pepco

Spoločnosť Pepco informuje zákazníkov o tom, že z trhu sťahuje jeden zo svojich výrobkov. Porúša európske normy, čo môže predstavovať nebezpečenstvo.

Ide o svietidlo s terazzovým podstavcom (model s číslom 336718), ktoré sa nezhoduje s európskou normou, a preto môže predstavovať nebezpečenstvo.

„Pri testovaní produktu bola zistená nezhoda s európskou normou EN 60598-1 a EN 60598-2. Vstup napájacieho kábla do základne svietidla nie je izolovaný, čo môže viesť k poškodeniu kábla,“ uvádza spoločnosť na svojom webe.

Pepco zároveň apeluje na ľudí, ktorí si produkt už v minulosti zakúpili a žiada ich, aby ho vrátili do najbližšej predajne. Zákazníci nemusia predložiť ani pokladničný blok a peniaze za nákup výrobku im budú ihneď vrátené.

Ďalšie nevhodné produkty

Nedávno sme vás rovnako informovali o steakov z tuniaka, ktorých z pultov sťahuje obľúbený veľkoobchod Metro.

Pepco, ktoré sa pýši lacnými cenami a širokým sortimentom, prednedávnom informovalo aj o strúhadle, ktoré je v rozpore s nariadeniami EÚ.

Z kuchynských pomôcok rovnako stiahli aj obľúbenú pomôcku gazdiniek v domácnosti. Upozornil na to Úrad verejného zdravotníctva. O tom, že ide o silikónovú formu na muffiny v tvare srdiečka, sme vás informovali tu.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie