fbpx

V Stropkove brutálne napadli muža dvaja zlodeji. Po úderoch ho okradli a utiekli

Ilustračný obrázok. Zdroj: Pixabay.com

V Stropkove vo štvrtok (19. 9.) večer vyčíňali dvaja muži, ktorí brutálne zaútočili na muža. Fyzicky ho napadli keď otváral vchodové dvere do bytového domu. Následne ho okradli a z miesta činu utiekli.

K napadnutiu došlo v bytovom dome na Hrnčiarskej ulici vo štvrtok po polnoci v Stropkove. Podľa polície sa ho mali dopustiť dvaja miestni muži vo veku 20 a 23 rokov, ktorých v krátkom čase zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia. Vyšetrovateľ spracoval podnet na podanie návrhu na ich väzobné stíhanie.

Ako TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová, násilím vošli dnu a pri výťahu na neho zaútočili.

Po bitke ho aj okradli

„Jeden ho udrel do tváre, druhý mu podkopol nohy, v dôsledku čoho napadnutý muž spadol na zem, kde ho násilím držali a prehľadávali mu vrecká. Vzali mu mobilný telefón a utiekli preč,“ priblížila hovorkyňa.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie