fbpx

Tesco donáška expanduje! Kde všade si môžete objednať potraviny až domov?

Zdroj: Facebook/Tesco Slovensko

Od 18. septembra 2024 majú obyvatelia miest Lučenec, Rimavská Sobota, Fiľakovo a Poltár novú možnosť využívať populárnu službu Tesco Online nákupy. Reťazec Tesco tak pokračuje v expanzii svojej online donášky, čím rozširuje pokrytie na 70 % slovenskej populácie. Týmto krokom Tesco sprístupňuje službu ďalším takmer 100-tisíc ľuďom na strednom Slovensku, čím pokrýva už 3,8 milióna obyvateľov. Píše o tom Refresher.

Služba Tesco Online nákupy umožňuje zákazníkom objednávať viac ako 14-tisíc druhov produktov online, s rovnakými cenami ako v kamenných predajniach. Doručenie je k dispozícii denne v čase od 8:00 do 22:00. Zákazníci si môžu vybrať nielen potraviny, ale aj iné potreby pre domácnosť, a to s možnosťou doručenia v ten istý deň, kedy objednávku vytvoria.

Podľa oficiálnej stránky Tesco, v nových lokalitách si môžu obyvatelia tiež vyzdvihnúť svoj nákup priamo v obchode cez službu Klikni+Vyzdvihni, čo im poskytuje ešte väčšiu flexibilitu.

Ako bonus k rozšíreniu služby ponúka Tesco bezplatné doručenie potravín. Táto akcia platí pre všetkých zákazníkov, vrátane tých v nových mestách, a to až do 8. októbra 2024. Vernostní zákazníci, ktorí používajú program Clubcard, môžu zároveň nakupovať s výraznými zľavami.

Tesco v tomto roku už druhýkrát rozšírilo svoje online služby, pričom v máji boli do siete zahrnuté aj mestá Michalovce, Humenné, Trebišov, Vranov nad Topľou a ďalšie. Celkovo si tak môže online nákupy z Tesca objednať viac ako 200-tisíc nových zákazníkov len za tento rok.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie