fbpx

Devínska cesta je opäť sprístupnená. Otvorená je len pre miestnych

Na snímke vojaci prevážajú obyvateľov z Devína do Devínskej Novej Vsi po uzatvorení cesty neďaleko Kremeľskej ulice z dôvodu povodní v bratislavských mestských častiach Devín a Devínska Nová Ves v utorok 17. septembra 2024. Zdroj: FOTO TASR/Jaroslav Novák

Odteraz je opäť sprístupnená cesta pre spojenie mestskej časti Devín a Karlovej Vsi. Avšak devínska cesta v Bratislave je otvorená len pre miestnych obyvateľov.

Informuje o tom oficiálny profil mestskej časti Bratislava-Devín na sociálnej sieti. „Od tejto chvíle bude otvorená Devínska cesta – spojenie s Karlovou Vsou,“ uviedli v príspevku.

Pre TASR to potvrdila starostka Devína Jana Jakubkovič. Pre povodňovú situáciu bol Devín doteraz odrezaný od sveta, transport obyvateľov zabezpečujú Ozbrojené sily SR.

Mestská časť zároveň žiada o ohľaduplnosť na obchádzkovej trase úseku medzi Záhradami Devín a odbočkou na Dolné koruny. „Doprava bude usmerňovaná a regulovaná políciou,“ napísala samospráva na sociálnej sieti.

Vyzýva tiež na zvýšenú pozornosť a opatrný prejazd. Pri protipovodňovej zábrane bude prebiehať odčerpávanie vody. Na ceste tak môže byť zvýšený pohyb techniky alebo môžu prebiehať iné práce v okolí cesty. Doprava transportérmi bude zabezpečovaná do obnovenia premávky mestskej hromadnej dopravy (MHD).

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie