fbpx

VIDEO: Medveď sa prechádzal ulicami mesta. Primátor vyzýva ľudí na opatrnosť

Na snímke medveď v Dolnom Kubíne. Zdroj: REPROFOTO FACEBOOK/Ján Prílepok - primátor mesta Dolný Kubín/Lucia Knazurova

Obyvatelia v Dolnom Kubíne zostali poriadne zaskočení, keď uvideli video, na ktorom sa pohybuje medveď po meste. Po uliciach mesta sa preháňal aj neďaleko autobusovej a vlakovej zastávky. Preto primátor mesta Ján Prílepok vyzýva ľudí na opatrnosť.

Na sociálnej sieti sa objavilo video, ktoré zdieľal aj samotný primátor mesta Dolný Kubín Ján Prílepok. Upozorňuje tým na medveďa, ktorý sa prechádzal po ceste medzi mestskými časťami Kňažia a Mokraď. Okamžite preto privolal políciu, aby medveďa z cesty vyhnala a pomohla pracovníkom, ktorí v tom čase odchádzali z práce.

Vyzýva ľudí na opatrnosť

„Pozor medzi Kňažou a Mokraďou. V blízkosti sa nachádza vlaková aj autobusová zastávka, preto sú na mieste hliadky mestskej a štátnej polície a dohliadajú na pracovníkov okolitých fabrík odchádzajúcich z poobednej zmeny,“ napísal v príspevku na sociálnej sieti.

Vyzýva preto na opatrnosť, pretože medveď sa môže vrátiť. „Hliadky budú situáciu monitorovať počas celej noci a v ranných hodinách opäť dohliadnu na pracovníkov končiacich nočnú a prichádzajúcich na rannú zmenu. Na situáciu nás upozornila a poslala video pani Janka, ďakujeme,“ dodal na záver primátor mesta.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie