fbpx

Slovenská televízna stanica pripravuje prekvapenia: Kultové seriály a premiéry filmov

Zdroj: x.com/@FilmUpdates, @brooklyn99

JOJ Plus, známa menšia televízna stanica skupiny JOJ, prichádza s prekvapujúcimi novinkami na jeseň 2024. Zatiaľ čo v minulosti stanica cielila na staršie publikum, tento rok sa rozhodla zamerať na mladšie obecenstvo. V novej štruktúre programov sa objavia známe medzinárodné hity a premiéry, ktoré oslovia široké spektrum divákov. Píše o tom Fontech. 

V hlavnom vysielacom čase budú diváci môcť sledovať úspešnú reality šou „Zradcovia“, ktorá získala prestížne ocenenie Emmy. Okrem toho sa počas pracovných dní bude vysielať populárny sitkom „Profíci z Brooklynu“, ktorého premiéra je naplánovaná na október o 20:00. JOJ Plus nezabúda ani na akciu a drámu – od 1. novembra uvedie všetky tri série seriálu „Ostreľovač“, a to počas dvoch večerov týždenne.

Mimo hlavného vysielacieho času sa stanica bude snažiť prilákať divákov programami ako „Najlepšie virálne videá“, ktoré majú za cieľ pobaviť a zaujať široké publikum. Tento formát, zameraný na kompilácie najpopulárnejších internetových videí, je už dlhšie obľúbený medzi divákmi. Okrem toho sa diváci môžu tešiť na stabilné stálice v podobe seriálov „Simpsonovci“, „Ako som spoznal vašu mamu“ či nemeckú reality show „Geissenovci“.

V rámci domácej produkcie sa diváci môžu tešiť na návrat „Profesionálov“, ktorí už roky patria medzi stálice slovenskej televíznej scény.

Televízia nezabudla ani na milovníkov filmov, keďže na obrazovky prinesie množstvo premiérových filmov. Medzi najväčšie lákadlá patrí snímka „Butcher’s Crossing“ s Nicolasom Cageom, športové drámy „Jazda na hrane“ a „Cesta za snom“, či francúzsky film „Kitchen Brigade“. Diváci sa môžu tešiť aj na animované filmy ako „Rodina Addamsovcov“ 1 a 2 či „Čas na guľovačku“.

Budúci rok prinesie ďalšie televízne lahôdky, vrátane komediálneho sitkomu „Otecko na pohľadanie“ a klasického britského sitkomu „Zákon a neporiadok“, v ktorom sa objaví obľúbený Rowan Atkinson. Vysielať sa budú aj filmy „Kmeň Andromeda“, „Exodus: Bohovia a králi“, „Armageddon“, „Marťan“, či „Orol Deviatej légie“.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie