fbpx

FOTO: Auto zastavilo až po náraze do stromu. O život prišiel 23-ročný vodič

Snímka z miesta nehody. Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR - Košický kraj

V Michalovskom okrese dnes (18.9.) vyhasol život mladého muža pri dopravnej nehode. 23-ročný vodič pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky. S autom skončil v strome. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

Mladík utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol

„Po prejazde pravotočivej zákruty zišiel z cesty do priekopy, následne ešte vozidlo v jazde pokračovalo po priekope a zastavil ho až náraz do stromu,“ priblížila polícia s tým, že na miesto priletela aj posádka leteckých záchranárov, no zranenia, ktoré muž utrpel, boli natoľko vážne, že im na mieste podľahol.

Na mieste bol prítomný aj znalec z odboru cestnej dopravy. Či bol nebohý vodič pod vplyvom alkoholu alebo iných návykových látok, určí nariadená pitva.

„Po ukončení obhliadky miesta dopravnej nehody bolo vo veci začaté trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia,“ dodala polícia s tým, že príčiny nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie