fbpx

V Senci došlo k hroznej dopravnej nehode. Po čelnej zrážke s nákladným vozidlom zomrel spolujazdec

Snímky z miesta nehody. Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR - Bratislavský kraj

V utorok (17. 9.) večer sa odohrala hrozná dopravná nehoda s tragickým koncom. Nákladné vozidlo tam z neznámych príčin prešlo do protismeru. Následne spôsobilo čelnú zrážku s osobným vozidlom. Nehodu neprežil spolujazdec v osobnom aute.  Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

Nehoda sa stala krátko pred 22:00 h na ceste II/503 iba pár metrov od cestného mosta vedúceho ponad Bratislavskú ulicu v Senci.

Podľa doposiaľ nezistených príčin vodič nákladného vozidla zn. Mercedes – Benz prešiel do protismernej časti vozovky a tam prednou časťou narazil do oproti idúceho motorového vozidla zn. Opel.

Spolujazdec zomrel na mieste

„Následkom zrážky utrpel vodič nákladného vozidla značky Mercedes-Benz ľahké zranenia, vodič a spolujazdec motorového vozidla značky Opel ťažké zranenia, s ktorými boli prevezení do nemocnice na ošetrenie,“ spresnila polícia v príspevku s tým, že spolujazdec, ktorý nehodu neprežil, sedel na zadnom sedadle.

Presné príčiny a okolnosti dopravnej nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie