fbpx

Tajná svadba? Legendárny spevák Richard Müller je znova ženatý. Čo na to jeho PRVÁ láska?

Vanda Wolfová (vľavo) je úspešná česká manažérka, ktorá sa s Müllerom prvýkrát zoznámila ešte ako tínedžerka. Soňa Müllerová (vpravo) speváka opustila v roku 2000 po tom, ako sa umelec počas koncertu v Zlíne vyzliekol donaha. Zdroj: TASR/Jakub Kotian, FB/Vanda Wolfová

Richard Müller sa opäť oženil! Slovenský spevák, ktorý začiatkom septembra oslávil 63. narodeniny, sa minulý týždeň druhýkrát oženil. Informuje portál cas.sk.

Richard Müller, ktorý predtým tvrdil, že sa už druhýkrát neožení, sa zrejme po 60-ke rozhodol svoje slová prehodnotiť. Minulý štvrtok sa oženil so svojou dlhoročnou partnerkou Vandou Wolfovou. Spevákova prvá manželka, hlásateľka Soňa, bola jeho partnerkou 15 rokov, ale rozviedli sa v roku 2000. Informuje PLUS 7 DNÍ.

Vanda Wolfová, úspešná česká manažérka, sa s Richardom Müllerom prvýkrát stretla ešte ako tínedžerka. Po dlhých rokoch sa opäť stretli a vznikla medzi nimi láska.

Spolu vychovávajú syna Markusa (12), ktorý bol na ich svadbe prítomný. Svadba sa konala vo veľkolepom štýle a zúčastnilo sa jej až sto hostí.

Aj keď Richard Müller pôvodne tvrdil, že sa už nikdy neplánuje ženiť, pretože sa nechcel opäť dožiť rozpadnutia ďalšej rodiny, osud mal iné plány. Jeho nová manželka, Vanda Wolfová, prezradila Novému Času:

„Bolo to krásne. Žiadosť o ruku som rozhodne neočakávala, po 20 rokoch to bolo teda veľké prekvapenie.“

Čo na to Soňa?

Soňa Müllerová sa s Richardom Müllerom rozviedla v roku 2000 po tom, čo sa umelec počas koncertu v Zlíne vyzliekol donaha, pokrikoval na fanúšikov a pýtal si pervitín. Müller nielenže priznal, že šesť rokov užíval drogy, vrátane pervitínu a heroínu, ale bol tiež známy svojou konzumáciou alkoholu.

Nový Čas sa zaujímal, či sa Richardova bývalá manželka Soňa Müllerová zúčastnila jeho svadby.

„Som rozvedená 24 rokov. Každý máme samostatné životy, prajem im všetko najlepšie. Vedela som o tej svadbe, ale nebola som tam, a nevidím dôvod, prečo by som to mala vykrikovať do sveta. Je to ich súkromie, normálna prirodzená vec,“ povedala Müllerová.

Soňa Müllerová dodala v rozhovore pre Nový Čas:

„Majú dieťa Markusa, žijú spolu roky, je to prirodzené vyústenie toho vzťahu. Je to potvrdenie toho, že sa majú radi a že im to spolu funguje. Je to ich spoločný život, my sme si ten svoj už odžili, každý máme svoje súkromie. Máme spolu dve deti a to je celé. Už sú samostatné a ja mám tiež svoj život.“

 

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie