fbpx

Juraj Slafkovský si kúpil v Kanade byt. Je taký luxusný, že ohúril aj Filipa Mešára

Juraj Slafkovský (vľavo) si kúpil v Kanade byt. Je taký luxusný, že ohromil aj kamaráta Filipa Mešára (vpravo) Zdroj: X//r/Habs

Dvadsaťročný Juraj Slafkovský, rodák z Košíc, sa pripravuje na svoju tretiu sezónu v NHL. V predchádzajúcej sezóne sa stal najlepšie bodujúcim Slovákom v lige, keď v 82 zápasoch základnej časti nazbieral 50 bodov. Pred nadchádzajúcou sezónou stihol Slafkovský podpísať novú lukratívnu zmluvu s Montrealom. Informujú tvnoviny.sk.

Od sezóny 2025/2026 sa Juraj Slafkovský stane historicky najlepšie plateným hokejistom zo Slovenska. Najproduktívnejší hráč olympijských hier 2022 bude od budúceho leta zarábať 7,6 milióna amerických dolárov ročne.

Celková hodnota jeho osemročného kontraktu s Montrealom dosahuje 60,8 milióna dolárov.

Juraj Slafkovský sa už plne adaptoval v Montreale, kde si zaobstaral nový luxusný byt, ktorý prekvapil aj jeho dobrého kamaráta a spoluhráča Filipa Mešára, taktiež člena organizácie Canadiens.

„Minulý týždeň som navštívil jeho nový byt… Má štyri spálne. Je obrovský! Tento rok ho možno budem navštevovať častejšie,” žartoval Mešár, ktorý bol rovnako ako Slafkovský prvokolovým výberom na drafte 2022, v rozhovore pre kanadský športový kanál RDS.

Mešár s úsmevom dodal, že momentálne má priateľku, takže si pravdepodobne nájdu vlastné ubytovanie. Fotografie zatiaľ nie sú verejné.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie