fbpx

Zomrel brat Michaela Jacksona, člen skupiny Jackson 5

Brat Michaela Jacksona, Tito, zomrel vo veku 70 rokov. Zdroj: Getty; Unsplash

Vo veku 70 rokov zomrel brat Michaela Jacksona a bývalý člen skupiny Jackson 5 Tito Jackson.

„S ťažkým srdcom oznamujeme, že náš milovaný otec, člen Rokenrolovej siene slávy, Tito Jackson už viac nie je s nami. Sme zaskočení, smutní a zlomení. Náš otec bol úžasný človek, ktorý sa staral o tom, aby sa mal každý dobre,“ oznámili spevákovi synovia TJ, Taj a Taryll v nedeľu večer na sociálnej sieti Instagram, píšu topky.sk.

Legendárnu skupinu Jackson 5 tvorili piati bratia Jackie, Tito, Jermain, Marlon a Michael. V 70. rokoch minulého storočia sa preslávili hitmi ako ABC, I Want You Back alebo I’ll Be There. V roku 1997 bola kapela uvedená do Rock ‚n‘ rollovej siene slávy. Tito mal v kapele na starosti sprievodné vokály a bol aj gitarista. Jeho bratia sa neskôr vydali na sólové dráhy, najznámejší Michael sa stal celosvetovou ikonou a dostal prezývku „kráľ popu“.

Toriano Adaryll „Tito“ Jackson sa narodil 15. októbra 1953 ako tretí z deviatich súrodencov. Okrem bratov Jacksonovcov sa preslávila aj ich sestra Janet Jackson, ktorá má na konte taktiež úspešnú spevácku kariéru. Tito sa na sólovú kariéru vydal ako posledný spomedzi bývalých členov Jackson 5. Svoj debut Tito Time zaznamenal až v roku 2016 a ako dôvod vtedy uviedol, že sa chcel primárne venovať starostlivosti o svojich troch synov. Tí založili svoju vlastnú skupinu T3.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie