fbpx

Tragédia na južnom Slovensku: Muž najprv zaškrtil družku, potom spáchal samovraždu

Polícia v okrese Galanta zasahovala v jednom z rodinných domov. Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj

K tragédii, pri ktorej muž najprv uškrtil svoju družku a následne sa obesil, došlo v obci Dolné Saliby v galantskom okrese. V jednom z rodinných domov sa našli mŕtve telá muža a ženy. Objavil ich príbuzný, ktorý sa rozhodol ich navštíviť po tom, čo sa s nimi nevedel skontaktovať.

V tichej uličke. v ktorej sa dom nachádza, žil druh s družkou už niekoľko rokov. V piatok podvečer (6.9.) sa z domu podľa informácií TV JOJ ozýval krik, ktorý následne utíchol. Muž (47) mal z nejasných príčin zaútočiť na svoju o päť rokov staršiu partnerku, ktorú údajne chytil oboma rukami za krk a začal ju škrtiť. Keď prestala dýchať, muž si pravdepodobne uvedomil, čo spôsobil, a rozhodol sa spáchať samovraždu. Obesil sa.

Bezvládne telá páru, ktorý údajne nemal deti, našiel v nedeľu (8.9.) príbuzný 52-ročnej ženy. Po tom, ako neodpovedali na telefonáty, sa rodinný známy rozhodol skontrolovať, čo sa stalo, a objavil tragickú scénu.

Polícia začala vyšetrovanie na mieste tragédie v rodinnom dome v okrese Galanta. Hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Trnave, Lenka Karperová, uviedla, že boli nájdené dve osoby bez známok života. Hovorkyňa Operačného strediska ZZS, Petra Klimešová, potvrdila, že lekár tiesňovej linky musel u 52-ročnej ženy a 47-ročného muža konštatovať smrť.

Podľa susedov bol pár bezproblémový a slušný. Nikto si nevie vysvetliť, čo viedlo k tragédii, a susedia odmietli hovoriť na kameru. Jeden zo susedov sa vyjadril, že nikdy nepredpokladal, že by sa niečo také mohlo stať. Zatiaľ nie je jasné, čo muža viedlo k tomu, aby zaškrtil svoju priateľku. Pitva by mala určiť presný čas úmrtia. Prípad vyšetruje polícia z Trnavy a ďalšie informácie by mali byť dostupné v priebehu dnešného dňa.

 

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie