fbpx

Na východe polícia vyšetruje nález tela. Našli mŕtvu ženu v rodinnom dome (aktualizované)

Na snímke rodinný dom, v ktorom našli telo ženy bez známok života v obci Široké. Zdroj: REPROFOTO Plus Jeden Deň/Ingrid Timková

V jednom z domov v obci Široké (okres Prešov) došlo k obrovskej tragédii. Údajne o život prišla staršia žena. Policajti prešovskej krajskej kriminálky v súčasnosti preverujú okolnosti nálezu tela ženy bez známok života. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

V obci Široké v okrese Prešov bola v piatok nájdená žena bez známok života. Pre TASR to potvrdil hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Štefan Pecuch.

„Policajti prešovskej krajskej kriminálky v súčasnosti preverujú okolnosti nálezu tela ženy bez známok života v jednom z rodinných domov v obci Široké,“ uviedol Pecuch s tým, že bližšie informácie v tomto štádiu nie je možné poskytnúť.

Čo sa stalo?

Údajne v skorých ranných hodinách počuli susedia v dome na okraji lesa buchot. O desiatej vyšiel z domu muž, ktorý kráčal smerom do centra obce. Informáciu priniesol Plus Jeden Deň.

Popoludní na miesto dorazila polícia, ktorá prípad vyšetruje. Podľa svedkov mohol v tragédii zohrať dôležitú úlohu alkohol.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie