fbpx

FOTO: Na východe Slovenska havaroval 16-ročný chlapec. Bol opitý, auto skončilo na TOTÁLKU

Ilustračné foto policajta a snímka na zdemolované auto, ktoré šoféroval 16-ročný chlapec. Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR - Prešovský kraj

Na východe Slovenska havarovalo auto na ceste medzi obcami Lúčka a Chmeľov. Policajti po príchode na miesto nehody zostali poriadne šokovaný. Vodičom bol iba 16-ročný chlapec. A navyše v dychu mu zistili aj alkohol. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

Policajtov čakalo po príchode na miesto nehody na východe Slovenska prekvapenie. Po príchode totiž zistili, že auto šoféroval iba 16-ročný chlapec bez vodičského preukazu.

„Iba 16-ročný chlapec šoféroval auto po ceste od obce Lúčka na obec Chmeľov, keď pri prejazde zákrutou prešiel do protismeru a narazil do zvodidiel. Následkom nárazu auto vymrštilo, vrátilo späť do smeru jazdy a ostalo stáť,“ informovala polícia v príspevku na sociálnej sieti.

Nafúkal 1,5 promile, auto skončilo na šrot

O to väčší šok nasledoval, keď mu dali fúkať. V dychu mu zistili 1,5 promile. „Našťastie sa nikomu nič nestalo a odniesli si to iba plechy,“ priblížila prešovská krajská polícia.

Po všetkých procesných úkonoch bol chlapec obvinený z prečinu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie